Potek lige 2022/2023


Tarok liga 2022/2023 bo podobna preteklim ligam (avtomatizirano odpiranje miz, enostavna priključitev k mizi in avtomatski start tekme). Se pravi, popolnoma poenostavljen sistem igranja lige primeren za vsakega igralca taroka.
Podrobnosti o poteku lige si preberite v Pravilniku o tekmovanju.

Predvideni začetek Tarok.net lige je september 2022 (od 1. septembra naprej zbiranje prijav ... ).

Predvidene so tri profesionalne lige v TRI+1 (P1, P2, P3) in tri ljubiteljske lige v ŠTIRI (L1, L2, L3).
Novi tekmovalci se priključijo v najnižjo ligo (P3, L3). Tekmovalci, ki so lani tekmovali se razvrstijo takole. Prvih 6 v ligi se uvrsti v višjo ligo na evidenčne pozicije od 35 do 40. Zadnjih 6 v ligi se uvrsti v nižjo ligo na evidenčne pozicije 1 do 6. Neprijavljene tekmovalce se nadomesti tako, da se prijavljeni tekmovalci pomaknejo navzgor (na višjo prosto pozicijo oz. po potrebi v višjo ligo).
Prijava na tekmovanje je obvezna za vse, ki želijo tekmovati (tudi tiste, ki so že tekmovali lani). V ligo se je potrebno prijaviti do konca septembra (po potrebi se lahko rok za vpis podaljša, vendar se na to ne zanašajte). V kolikor tekmovalec zamudi s prijavo (prekontrolirajte, če se nahajate na seznamu prijavljenih tekmovalcev !!), se takega igralca priključi v zadnjo ligo (ne glede na dosežke v preteklosti).
Pozor: vpis na tekmovanje je brezplačen, vendar je za tekmovanje v ligi potrebno zlato članstvo (kdor ga še nima, naj čimprej registrira oz. nadgradi zlato članstvo). Tekmovalo se bo s programom Tarok.net (najnovejša verzija).


Tekmovanje bo potekalo po pravilih taroka, ki so objavljena na strani Pravila taroka. Prečitajte si tudi Pravilnik o tekmovanju.

V ligo se prijaviti takoj, ko bo to mogoče (ko bo vpis odprt) in ne čakajte na zadnji dan, saj se vam lahko zgodi (bolezen, tehnična okvara, ...), da boste izviseli glede pravočasne prijave in obvezno preverite, da ste na seznamu.--------------------------------------------------------------------------------
   Prva stran  --   Tekmovanje  --   Pomoč
© 1996 - 2023 Tarok.net

http://www.tarok.net