Potek lige 2018/2019


Tarok liga 2018/2019 bo podobna lanski ligi (avtomatizirano odpiranje miz, enostavna priključitev k mizi in start tekme). Se pravi, popolnoma poenostavljen sistem igranja za vse tekmovalce.
Podrobnosti o poteku lige si preberite v Pravilniku o tekmovanju.

Predvideni začetek Tarok.net lige je september 2018 (od 10. septembra naprej zbiranje prijav ... ).

Predvidene so tri profesionalne lige v TRI+1 (P1, P2, P3) in po potrebi kvalifikacijska (PK) in tri ljubiteljske lige v ŠTIRI (L1, L2, L3).
Novi tekmovalci se priključijo v kvalifikacijsko skupino (PK, LK). Tekmovalci, ki so lani tekmovali se razvrstijo takole. Prvih 6 v ligi se uvrsti v višjo ligo na evidenčne pozicije od 35 do 40. Zadnjih 6 v ligi se uvrsti v nižjo ligo na evidenčne pozicije 1 do 6. Neprijavljene tekmovalce se nadomesti tako, da se prijavljeni tekmovalci pomaknejo navzgor (na višjo pozicijo oz. višjo ligo).
Prijava na tekmovanje je obvezna za vse, ki želijo tekmovati (tudi tiste, ki so že tekmovali lani). V kolikor tekmovalec zamudi s prijavo (prekontrolirajte, če se nahajate na seznamu prijavljenih tekmovalcev !!), se takega igralca priključi v PK oz. LK ligo (ne glede na dosežke v preteklosti).
Pozor: vpis na tekmovanje je brezplačen, vendar je za tekmovanje v ligi potrebno zlato članstvo (kdor ga še nima, naj pravočasno sporoči oz. se registrira). Tekmovalo se bo s programom Tarok.net 2019 (najnovejša verzija).


Tekmovanje bo potekalo po pravilih taroka, ki so objavljena na strani Pravila taroka. Prečitati je potrebno tudi Pravilnik o tekmovanju.


--------------------------------------------------------------------------------
   Prva stran  --   Tekmovanje  --   Pomoč
© 1996 - 2019 Tarok.net

http://www.tarok.net