Potek lige 2016/2017


Novost lige 2016/2017 bo avtomatizirano odpiranje miz in start tekme. To bo izjemno poenostavilo tekmo, saj sklicatelju odpadejo vse obveznosti v zvezi z odpiranjem mize. Prav tako bo lažje tudi za ostale tekmovalce, saj ne bo treba čakati na sklicatelja, da odpre mizo, ker bo že odprta itd. Več o tem si pred začetkom tekmovanja preberite v Pravilniku o tekmovanju.

Predvideni začetek Tarok.net lige je september 2016 (od 10. septembra naprej zbiranje prijav).

Predvidene so tri profesionalne lige v TRI+1 (P1, P2, P3) in po potrebi kvalifikacijska (PK) in tri ljubiteljske lige v ŠTIRI (L1, L2, L3).
Novi tekmovalci se priključijo v kvalifikacijsko skupino (PK, LK). Tekmovalci, ki so lani tekmovali se razvrstijo: Prvih 6 v ligi se uvrsti v višjo ligo na evidenčne pozicije od 35 do 40. Zadnjih 6 v ligi se uvrsti v nižjo ligo na evidenčne pozicije 1 do 6. Neprijavljene tekmovalce se nadomesti tako, da se prijavljeni tekmovalci pomaknejo navzgor (na višjo pozicijo oz. ligo).
Prijava na tekmovanje je obvezna za vse, ki želijo tekmovati (tudi tisti, ki so že tekmovali lani). V kolikor tekmovalec zamudi s prijavo (prekontrolirajte, če se nahajate na seznamu prijavljenih tekmovalcev !!), se takega igralca priključi v PK oz. LK ligo (ne glede na dosežke v preteklosti).
Pozor: vpis na tekmovanje je brezplačen, vendar je za tekmovanje v ligi potrebno zlato članstvo (kdor ga še nima, naj pravočasno sporoči). Tekmovalo se bo s programom Tarok.net 2016 (najnovejša verzija).


Tekmovanje bo potekalo po pravilih taroka, ki so objavljena na strani Pravila taroka. Obvezno si prečitajte Pravilnik o tekmovanju, v katerem je tudi nekaj sprememb.

Prijava na tekmovanje--------------------------------------------------------------------------------
   Prva stran  --   Tekmovanje  --   Pomoč
© 1996 - 2018 Tarok.net

http://www.tarok.net