Vrnitev na začetek foruma

razjarjene rač.igralke
napisal syndry June 7, 2013, 1:38 am
Zanima me,če imajo vsi igralci na wtl lestvici pri igri enake pogoje.Namreč meni se velikokrat zgodi,da igramo samo klope,oziroma igra ena in ista računalniška igralka..Velikokrat sploh ne pridem do igre..Ali ima še kdo enake izkušnje?
napisal Majerhold June 13, 2013, 5:06 pm
Podobno se je dogajalo tudi meni. Nekoč sem imel tega sprenevedanja računalniških igralk zadosti in sem eno (Rosano) nadrl iz vsega srca. Nekaj minut je bila tišina, igra je zastala, vsi smo čakali, nakar mi Rosana, verjetno tudi malo prizadeta dahne: "Oprosti Majer, ne bom več!". Poskusi tudi ti, Sindry z isto taktiko, brez dvoma se bo obneslo, verjemi!
napisal syndry June 25, 2013, 11:51 pm
Še enkrat..zanima me, če imajo vsi igralci wtl pri igri enake pogoje.Torej, če so igre za vse igralce enake.
Sprašujem pa zato, ker vidim ogromne razlike v točkah. Ȍe igra samo Rosana..hm,ne vem!!!
Hvala za odgovore.


napisal Slavko June 27, 2013, 6:58 pm
Syndry, tudi če bi vsi igralci igrali z enakimi kartami, bi bile razlike v točkah precejšnje. To je pokazal prvi e-turnir, ki smo ga imeli v živo v Destrniku, ko so vsi igralci igrali s popolnoma enakimi kartami. Pri wtl pa so karte naključne. Vendar, če spremljamo rezultate na wtl, so po večini boljši igralci na zgornjih pozicijah (npr. tarokist, ki je zmagovalec v tarok ligi in tudi v Tarok zvezi, je tudi na wtl na samem vrhu). Pridi na kakšno srečanje v živo, kjer boljši igralci včasih zaupajo kakšno zmagovalno tehniko.
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: