Vrnitev na začetek foruma

Sklicateljstvo
napisal Slavko November 27, 2010, 7:00 pm
Tisti, ki imate probleme s sklicateljstvom, si oglejte nastavitve za sklicateljstvo.
http://www.tarok.net/sklicatelj.php
napisal joe42 December 24, 2010, 10:01 am
Zivijo,Slavko!

Imam probleme s sklicateljstvom. Uposteval sem tvoja navodila in ze na prvem koraku se je zataknilo. Izključil sem požarni zid windovs in za 15 minut onemogočil antivirusni program AVG, a se ni mogel nobeden prijaviti k moji mizi, bil sem rdeč. Poskušal sem tudi samo z izjemami pa tudi nič.
Do sedaj sem uporabljal windows XP in sem brez problema urejal sklicateljstvo, da pa nebi preveč zaostal, so mi otroci nabavili in naložili Windovs 7 in sem mrzel. Vem, da je nekje še neka zapreka, ki pa je ne najdem, ali pa nisem naredil vse tako kot si opisal. Če še kaj lahko pomagaš, te prosim, v nasprotnem bom pač prisklednik. Oprosti nadlegovanju, verjetno imam kakšno leto preveč in se težje znajdem.

Hvala in lep pozdrav: joe42
napisal Slavko December 24, 2010, 5:12 pm
Jože, prepričan sem, da imate doma, vsaj še en računalnik, ki ima ravnotako dostop do Interneta. To pomeni, da imate tudi router (usmerjevalni). Potrebno bo pogledati tudi to poglavje. Na zgoraj omenjenem linku je veliko napisano prav o tem.
Verjamem, da takšne nastavitve starejši uporabniki težko izvedete. Gotovo pa imate otroke ali vnuke in vnukice. Ne boste verjeli, da to obvladajo bolj kot si mislite. Le za spodbudo jim obljubite kakšno darilce. (Zdaj za novo leto je ravno prava prilika). Sporočite, če ste kaj napredovali.

Lp Slavko
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: