Vrnitev na začetek foruma

Moja opažanja
napisal golddigger September 13, 2020, 9:23 pm
Dragi Slavko,

Minilo je kar nekaj časa,odkar imamo rating listo in vedno bolj bodejo v oči nekatere absurdnosti,ki se dogajajo.
Za začetek bi rad opozoril na moje pisanje pred kake pol leta,kjer sem izrazil skrb,da lestvica ne bo služila svojemu namenu,če bo tak sistem točkovanja kot je.
odgovor z vaše strani je bil,da bo postalo zanimivo in da ne bomo vsi nagneteni med 1800 in 1900(neglede na to,da je en igralec boljši od drugega za dve klasi,je razlika med njima minimalna,ali pa še slabši vodi pred boljšim igralcem na tej lestvici),kar se je izkazalo za napačno.
Več kot očitno je,da nekaj ne štima,ko pogledaš lestvico.
Sistem preferira samo en sedež ali dva in to tako očitno,da dobrih iger skorajda ni več(ali nimaš nič od kart ali pa res polno rit vseh 16 iger).
Posledica tega pa je,da tudi malo slabši igralci konstantno premagujejo veliko boljše od sebe. To se zgodi tudi v živo,da ne zmaga vedno najboljši,ampak na vsake toliko časa,ne pa konstantno.
Najbrž ste mislili,da bo to tisti faktor,ki bo naredil stvar zanimivo,učinek je pa ravno nasprotni in veliko tarokašev tukaj ima občutek,da se nekdo norčuje iz njih,vključno z mano seveda.
Malo čudno je to,da igralec,ki sodi v vrh na tem portalu ne more zmagati ene igre cel teden,zato me bo težko kdo prepričal,da ni vse zrežirano in to je tisto,kar zelo odbija dobre igralce,zato upam da se bo kaj spremenilo na bolje.
Da se bodo začele spet dobre napete igre,zaradi katerih radi igramo tarok,ne pa to,kar se trenutno dogaja
Lp

golddigger
napisal BRBO61 September 18, 2020, 7:30 pm
Sicer sem še precej nov na tem portalu, se pa takoj podpišem pod zgornji članek
napisal IrenaMars November 17, 2020, 10:24 pm
Ej Goldi, a nisi zgresil forum za pritozbe? Vse to kar si napisal, se tam dogaja! V vseh letih nisem imela takih pripomb ali cez deljenja kart ali cez talone ....
To skopiraj in objavi tam na v...
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: