Vrnitev na začetek foruma

Obnašanje igralcev
napisal hilerf September 17, 2019, 4:26 am
Kot začetnik igram tarok.net ( že 20 let nisem igral taroka, seveda nisem rutiniran igralec in mi ni vse čisto jasno),predvsem na spodbudo oddaje na TV o Taroku (bila je približno 10 dni nazaj). V Tarok.net sem se prijavil kot bronasti uporabnik.Zaradi navedenih dejstev je moja igra bolj slaba, toda, kar si mi je danes zgodilo me malo moti, da mi nekdo napiše na Klepetalnico "Igraj ali se spelji". Lahko bi soigralca omenil, pa se ne želim spravljati na njegov kilturni nivo,verjetno pa je boljši tarokist kot sem jaz začetnik, toda to mu ne daje pravico, da je nesramen.
Lep pozdrav,
Srečko Frelih
napisal Majerhold September 22, 2019, 1:46 pm
Dragi Srečko. Takole se ubrani pred tistimi, sicer redkimi prekladalci tarok kart, ki smetijo po netu s pljuvanjem in grožnjami.
Napiši mu v klepetalno okence naslednje: "Poslušaj dolgouhi, (dolgouhi je seveda asociacija na strahopetnega zajca, ki se skriva za svojim nickom), jutri ne boš imel niti toliko denarja, da si boš svoj lasten pogreb plačal! Pridem v kratkem k tebi, s svojo firmo, potlej se bomo pa malo drugače požgečkali!"
Srečko, to zanesljivo zaleže!

Lep pozdrav
Majerhold - nočni lovec in gangster ljubezni


napisal hilerf October 10, 2019, 1:44 am
G Majerhold iz Kranja, najlepša hvala za spodbudo od Srečkota,ki ima tudi poštno številko 4000.
Lp
napisal hilerf October 10, 2019, 2:04 am
Spoštovani Majerhold (tabele, o kategorijah igralcev so mi odkrile, da imaš p.št. 4000)najlepša hvala za spodbudo. Mislim, da je Prijatelska igra igra z prijateji ne pa z igralci ki se obnašajo kot da so lastniki Portala Tarok.net

Lep pozdrav od hilerfa, ki ima tudi p.št.4000
Izpolni prazna polja in napiši repliko:
Ime:
Odgovor:
Verifikacijska koda: